Ontspannen werken aan een gezonde leefstijl!

Ben jij ook klaar met het proberen gezonde gewoontes te veranderen op wilskracht?
Heb jij ook gemerkt dat je op een gegeven moment altijd terugvalt? 

Of niet eens van start gaat? 
Vind je dat het nu eens tijd wordt om die onderliggende factoren waarom het je niet lukt aan te pakken?

Ik help jou om vanuit ontstpanning en samen met jouw brein die leefstijlveranderingen door te voeren voor
meer energie, meer gezondheid en meer vitaliteit.

maak nu een afspraak voor een kennismakingsgesprek

Ben jij ook klaar met het proberen gezonde gewoontes te veranderen op wilskracht?
Heb jij ook gemerkt dat je op een gegeven moment altijd terugvalt? 

Of niet eens van start gaat? 
Vind je dat het nu eens tijd wordt om die onderliggende factoren waarom het je niet lukt aan te pakken?

Ik help jou om vanuit ontspanning en samen te werken met jouw brein (in plaats van tegen) die leefstijlveranderingen door te voeren voor
meer energie, meer gezondheid en meer vitaliteit. 

Vaak houden we ons gedrag onbewust zelf in stand omdat we in een vicieuze cirkel zitten. 

We zijn altijd druk, moe en ons lichaam compenseert dit met stress en snacktrek om zo energie vrij te maken. 
Hierdoor slapen we niet goed, waardoor we nog vermoeider raken. Ons lichaam maakt nog meer stresshormonen aan, gaat nog meer vragen om energie (vet en suiker) en vind het steeds moeilijker om af te schakelen. We slapen nog slechter. En zo komen we in een vicieuze cirkel terecht.  

We balen van onze gewoontes en willen hier iets aan veranderen. Maar omdat je zo moe bent en vol zit met stresshormonen, heeft je brein eigenlijk geen ruimte om dit op te pakken. Het is te druk met ‘overleven’ wat ook een enorme impact heeft op de mogelijkheid om een gezond gewicht en goede energieniveaus te bereiken. 

Deze cirkel doorbreken kan écht. Daarom beginnen we eerst met het creëren van ruimte in je brein en in je leven om de veranderingen echt goed aan te pakken. Het programma is altijd op maat, we gaan kijken naar wat er achter je gedrag zit en welk gedrag voor jou wenselijk is en past bij jouw doelstellingen 

De meeste programma’s kijken alleen naar je acties (gedrag) en resultaat. Maar wij gaan verder. 

Waarom doe je wat je doet? 
Wat denk je hierbij? 
En wat willen je emoties en je gevoelens je eigenlijk vertellen? 

Samen gaan wij op zoek naar wat jou drijft, wat jouw talenten zijn en hoe jij dit in kan zetten voor meer energie en gezondheid. Je krijgt kennis op maat en we gaan samen op zoek naar jouw oplossingen en krijg je de benodigde begeleiding zodat jij jouw doelen kan behalen. 

 

Ik ben Maike en ik help slimme mensen die van binnen struggelen, te begrijpen hoe ze in elkaar zitten, hoe hun lijf, brein en emoties werken, zodat ze weer van zichzelf gaan houden en krijgen wat ze nodig hebben om tot bloei te komen.

Ik coach vanuit de visie dat ieder mens compleet is, goed is zoals hij of zij is en dat ons lichaam van nature eigenlijk feilloos de balans weet te behouden.
Maar vaak komen er gedurende je leven blokkades op de weg, zijn de omstandigheden of je omgeving dusdanig niet helpend dat de weg naar deze natuurlijke balans geblokkeerd raakt en fysieke en mentale veerkracht en vitaliteit soms ver weg lijken.

Door een stuk (zelf)kennis te verkrijgen in de coachsessies, door praktische tools en oefeningen en door aan de slag te gaan met deze blokkades ga je weer veerkracht, vitaliteit en energie ervaren. Tijdens de coachsessies kijken we naar de mogelijkheden die er zijn die voor jou prettig voelen en die bij jouw leven passen. De praktijksituatie op het moment is altijd het uitgangspunt 

Om echt tot rust te komen en bij jezelf te komen heb ik de beschikking tot meerdere locaties in o.a. het mooie Salland en op de Veluwe. Echt even er tussenuit. Maatwerk is natuurlijk ook mogelijk. Zoals een bezoek aan huis, wandelcoaching of een andere locatie bij jou in de buurt. Ik bespreek graag de mogelijkheden.

Hoe ziet een voorbeeld traject eruit? 

Wil je kennismaken? Heb je vragen?

Ik kom graag met je in contact!