Voor een gezonde leefstijl van binnenuit!

Voor wanneer je iets wilt veranderen, maar het lukt je maar niet.

Wat heb ik jou te bieden?

Wil jij je leefstijl positief veranderen? 
Weet jij eigenlijk al wel wat je eigenlijk anders moet doen, maar lukt je het maar niet? 
Wil jij nu eindelijk eens die stap gaan zetten? 
Durf jij de verbinding te leggen tussen je innerlijke leven en je uiterlijke omstandigheden?
en
Wil jij bewuste en geïnspireerde keuzes leren maken in de richting van een blij, gezond en vol leven?

Dan past mijn coaching bij jou! 

Je leefstijl van binnenuit vormgeven is namelijk niet voor iedereen.
Je moet namelijk wel wat lef hebben om naar binnen te gaan kijken.
We gaan namelijk op zoek naar wat jij werkelijk wilt, waarom jij dit wilt en hoe jij je wilt voelen, én naar die onderdelen van je leven waar je juist frictie voelt en waar je vast zit. Want juist daar liggen die diamantjes die jou verder kunnen helpen, die wij als stapstenen kunnen gebruiken om je doelen te bereiken.  

En dat is super spannend, maar juist daar kan ik jou bij helpen. We doen dit samen. 

Geen snel dieet dus of een rigoureus beweegschema, maar een diepgaande en duurzame transformatie. 

Spreekt je dit aan en wil je vrijblijvend kennismaken en brainstormen naar de mogelijkheden die er zijn om samen te werken? 

Bijna 2 jaar geleden ben ik terechtgekomen bij Maike Korte van Mind-Sense-Go, na een aantal pogingen te hebben ondernomen op het gebied van het verbeteren van leefstijl besloten om het professioneler aan te pakken.
Maike is betrokken, empatisch en deskundig op het gebied van leefstijlverandering, wat ik geleerd heb is dat door beter naar je zelf en je lichaam te luisteren er heel veel mogelijk is. De manieren hoe je naar jezelf kijkt en jouw omgeving zijn bepalend. Goede tips en adviezen heb ik ontvangen en breng ik nog steeds in praktijk. Ik zou Maike van harte aanbevelen als je goede coaching kunt gebruiken om je voornemens om te zetten in een prima uit te voeren actieplan.

L.W.

Laat je gegevens achter en dan neem ik zo snel mogelijk contat met je op voor het maken van een afspraak. Dat mag via bovenstaande knop (contactformulier). Maar je mag me ook altijd even bellen of appen op 0572 – 220 011.

Eén-op-één coaching met outdoor of wandelcoaching kom je letterlijk en figuurlijk in beweging. We lopen het liefst buiten in de natuur.  Uit ervaring blijkt dat mensen vaak veel makkelijker praten als ze buiten in beweging zijn en makkelijker bij zichzelf en de kern van één of meerdere issues komen wat leidt tot sneller resultaat.

Soms is het juist goed om wel binnen of online af te spreken. Een traject wordt daarom altijd op maat gemaakt.

We beginnen altijd met een vrijblijvende kennismaking waarin we kunnen bekijken of er een klik is, welk traject het beste bij je past en of dit het juiste moment is om te starten. Onderstaande trajecten zijn een voorbeeld. We kijken altijd naar wat het beste is voor jouw situatie.  

Het afgelopen halfjaar heb ik, in 8 sessies, veel inzichten gekregen samen met Maike.
Gedurende de wandelingen ben ik erachter gekomen wat mijn daadwerkelijke doel was. Soms kwam ik naar de sessie en dacht ik, ik ben dit niet meer nodig. Maar tijdens het wandelen, ontdekte ik vaak nieuwe dingen.
Mijn denken ging tijdens het wandelen sneller dan dat ik dat zittend bereik.
Tijdens onze wandelingen was het nooit een eenzijdig verhaal. Ook Maike vertelde haar persoonlijke dingen die aansloten bij mijn verhaal. Dat gaf veel vertrouwen.
Mijn sessies zitten er voor nu op: “Ik kan verder!” Maar ik weet zeker dat wanneer het even weer anders loopt ik Maike zal bellen voor een nieuwe wandeling.

Natasja

outdoor coachtraject 4 maanden


5 coachsessies van ongeveer 1,5 uur elke
2 – 3 weken

‘huiswerkopdrachten’

mogelijkheid tot tussentijds contact

outdoor coachttraject 4- 6 maanden


8 coachsessies van
ongeveer 1,5 uur
elke 2 -3 weken

‘huiswerkopdrachten’

mogelijkheid tot tussentijds contact

outdoor coachttraject 6+ maanden


12 coachsessies van
ongeveer 1,5 uur
elke 2 -3 weken

‘huiswerkopdrachten’

mogelijkheid tot tussentijds contact

Ik ben Maike en ik inspireer mijn clienten om hun leven met intentie vorm te geven. Door te groeien in bewust-zijn, het maken van bewuste en geïnspireerde keuzes en door het opzoeken en aanpakken van dat wat ze tegenhoud van het ervaren van optimaal welzijn en een vervullend leven.  

Vaak zijn dit gevoelige en slimme mensen die van binnen struggelen en vast zitten. Ze zijn goed in het aanpassen aan en pleasen van de buitenwereld en zijn daardoor het contact met zichzelf een beetje verloren.
Ik help hen weer contact te maken met zichzelf. Te begrijpen hoe ze in elkaar zitten, hoe hun lijf, brein, energie en emoties werken. Wat ze eigenlijk belangrijk vinden in hun leven, wat hun waarden en talenten zijn. Ik breng ze weer in contact met hoe ze zich willen voelen. Zodat ze vanuit daar hun leven van binnenuit vorm kunnen geven, ze weer van zichzelf gaan houden en krijgen wat ze nodig hebben om tot bloei te komen.

Dat door ik zowel binnen (online & live coaching) als buiten (wandelcoach). 

Als gecertificeerd leefstijlcoach, stress- & burnout en wandel-coach heb ik mij gespecialiseerd in hoogsensitiviteit, emoties en de werking van ons zenuwstelsel. Ook als belangrijke onderlegger als jij je herkent in hoogsensitiviteit mogelijk in combinatie met ADHD en/of hoogbegaafdheid. 

Wil je kennismaken? Heb je vragen?

Ik kom graag met je in contact!