Een gezonde leefstijl, maar hoe dan?  

Voor een groeimindset op leefstijl & stress 

Leefstijlcoach |  mindset & veerkracht | hoogsensitiviteit (HSP) | ADD

 Cool-programma

 

Jouw ‘anders’, jouw kracht, jouw leefstijl! 

Leefstijlcoaching

individuele aandacht als basis!

Ben jij ook altijd zo druk? 
En heb jij het gevoel dat er veel meer in je zit dan er nu uitkomt?  Je bent vaak moe, je voelt je niet fit, je bent met je hoofd niet optimaal aanwezig en je merkt dat je sneller geïrriteerd reageert.  Je doet zo je best om alle ballen in de lucht te houden, maar het lukt steeds maar net of net niet.
Je wilt iets anders, je wilt je beter voelen, je wilt een betere vader, moeder of partner zijn, en je wilt al helemaal zelf eens lekker in je vel zitten.

Je hebt al zo vaak geprobeerd om iets te doen aan je leefstijl. Anders eten, meer bewegen. Je bent al zo vaak goed begonnen, maar net een keertje meer ook weer afgehaakt.

Je wilt een kiezen voor wat anders. Maar wat dan? Je hebt immers al zoveel geprobeerd, maar niets lukt. Niets lukt…. Misschien voel je je wel een loser? Iemand die het gewoon niet volhoudt? Een opgever? Of misschien denk je inmiddels wel dat een gezonde leefstijl, je fijn, fit en vitaal voelen gewoon niet voor jou is weggelegd en schaam je je voor jezelf?
Wees gerust. Je bent niet alleen. Ik zie en begrijp je. Je bent al helemaal oké zoals je bent. En het is heel normaal dat je terugvalt na het zetten van een stap.
Maar hoe mooi is het eigenlijk, dat je steeds weer die stap zet! Telkens maar weer! Eigenlijk ben je een enorme doorzetter, maar heb je alleen een andere focus nodig.

Dus zoek je iemand om mee te sparren, iemand die met jou mee kan denken en die net een andere kik op de zaken heeft. Dan kan ik je helpen.

Want wanneer jij ervan uit gaat dat je altijd vooruit kunt gaan, zijn drempels en beren op de weg niet langer onoverkomelijk, maar zijn het interessante uitdagingen. Ook al wordt het soms moeilijk, omdat je ook werkelijk het gevoel hebt dat je je aan het ontwikkelen bent, ga je gewoon door en vind je het stiekem nog leuk ook. Je bent aan het leren. En fouten maken hoort daar gewoon bij, anders wist je immers alles al en kon je alles al en was die gezondere leefstijl een appeltje eitje.

Daarom help ik jou met het ontwikkelen van een groeimindset. Niet zodat je geen tegenslagen of moeilijkheden meer tegenkomt. Maar juist zodat jij niet meer opgeeft wanneer het even tegenzit of wanneer het moeilijk wordt of wanneer jij weer eens vreselijk door de mand valt. We weten immers al dat jij een ontzettende doorzetter bent, maar net dat stuk vertrouwen nodig hebt om sneller weer terug te grijpen als het even niet lukt. Vertrouwen in jezelf, dat je weet dat je blij bent met de reden van proberen en dat je trots bent op jouw pogingen en zelfs op jouw beslissingen, ook is het een keer de verkeerde geweest. Ik kan je een veilige omgeving bieden, waarin ik er voor je ben en naar je luister. Waar je blij mag zijn, maar ook angstig, verdrietig of gefrustreerd.  Waarbij ik je aanmoediging geef en waar nodig bijsturing. Goede raad en de kennis die jij nodig hebt om betere keuzes te gaan maken voor jezelf, maar  ook kritische vragen stel en diepgaande oefeningen biedt.

Kortom, je krijgt van mij geen geheime formules of een standaard plan. Daar geloof ik niet in. Maar we samen op zoek naar jouw ‘anders’, jouw kracht, jouw leefstijl!

workshops en trainingen

Voor bedrijven, verenigingen en scholen.

Ik geloof in het versterken van mentale, emotionele en lichamelijke veerkracht en dat iedereen op een natuurlijke manier regie kan krijgen over zijn eigen leven en leefstijl.

Daarom verzorg ik graag workshops en trainingen op het gebied van leefstijl zoals voeding, beweging, slaap, ontspanning en stress, maar ook gedragsverandering, mindset en hoogsensitiviteit.

Cool-programma

Wil je meer weten over het programma dat vanaf 2019 in de basisverzekering komt?

Hallo, ik ben Maike

Erkend post-hbo leefstijlcoach, hsp-expert en mindset trainer

Een gezonde leefstijl, maar hoe doe je dat nou? En hoe integreer ik dit nu in mijn dagelijkse leven? En hoe komt het toch dat ik steeds weer terugval in mijn oude gewoontes? 

Herken je deze vragen? Dan ben je in goed gezelschap. Want, ik heb ze ook altijd gesteld. Ondanks dat ik mij al vanaf jongs aan aan heb geïnteresseerd in voeding en bewegen en er daardoor veel vanaf wist, lukt het mij lang niet altijd om er gezonde gewoontes op na te houden. En de periodes dat het wel lukte, voelde deze leefstijl meer aan als een dwangbuis dan de vrijheid en vitaliteit die ik had gewenst. Ik weet daardoor heel goed dat het nastreven van een gezonde leefstijl een grote bron van stress, onzekerheid en deceptie kan zijn. 

Dit werkte dus niet voor mij. Maar wat dan wel?
Ik ben inmiddels op een hele andere manier aan mijn leefstijl gaan werken. Want eerlijk is eerlijk. Door er een gezonde leefstijl erop na te houden voel ik mij echt veel beter. Ik heb meer energie, een helder hoofd en ben veel vrolijker en blijer.
En inmiddels heb ik er weer heel veel plezier in! Zoveel dat ik er inmiddels mijn werk van heb gemaakt!

Maar wat heb jij daaraan?
Ik wil jou laten ervaren dat er een hele andere manier bestaat van het werken aan je leefstijl. Een leefstijl waarbij je uitgaat van jouw kracht en waarden en wat bij jou past. Een leefstijl die niet op je geplakt zit, maar die bij jou van binnenuit komt. Een leefstijl die je laat zijn wie je écht bent en die jou fitter en vitaler laat voelen zodat jij voluit kan leven.

Op die manier wil je echt aan de slag gaan, zodat jij met plezier stappen zet en goed kan omgaan met tegenslagen.
Mijn kennis en expertise over leefstijl; voeding, beweging, slaap, ontspanning, stress (post hbo opleiding Leefstijlcoach en vele cursussen), emoties en veerkracht (psychologie van hoogsensitiviteit), mindset (de moed om te falen) en talenten & waarden (het lef om te stralen)  deel ik graag met je, zodat jij met een goed gevoel een bij jou passende gezonde leefstijl kunt creëren. 

meer lezen?

.  

Mijn werkwijze en visie

Leefstijl is niet alleen je voeding, beweging, slaap en ontspanning. Maar eigenlijk de manier waarop jij je leven leidt en de keuzes die jij maakt. Hoe jij je gedraagt, hoe jij naar bepaalde dingen kijkt, welke verbindingen jij maakt en hoe jij omgaat met je emoties. Hoe de wereld bij jou binnenkomt, hoe jij dit ervaart en hoe jij hierop reageert. Jouw leefstijl weerspiegelt wie jij bent of denkt te zijn of misschien wel wie je denkt te moeten zijn. Je leefstijl is overal om je heen, je leefstijl ben jij!

Daarom moet een leefstijl bij jou passen, het moet onderdeel zijn of veranderingen moeten onderdeel worden van jezelf. Of misschien moet je wel stukjes van jezelf veranderen, hoe je naar jezelf kijkt, als je je leefstijl verandert wilt zien. Van binnen naar buiten, niet iets wat “op je geplakt zit”. Van je leefstijl wil je energie krijgen, je wilt er plezier in hebben. Je leefstijl zou al het moois in jou mogen weerspiegelen in al jouw nuances. En ja, daar horen ook gewoon soms de mindere momenten bij.

Je “anders voelen”, goede zelfzorg, gezonde voeding, beweging die bij jou past, voldoende slaap, een groei-mindset op stress, faalangst, vermijding, eigenwaarde, verbinding en echte connectie, een vol leven zijn zomaar onderwerpen die voorbij kunnen komen in een coachingsgesprek of traject.

Afspraak maken?

Voor vragen en voor het maken van een afspraak kan je je geven hieronder achterlaten.

Contactformulier

(06) 44 57 67 87

postadres; Van Sonsbeeckstraat 54, 8141 VC Heino

info@mind-sense-go.nl