Energie, gezondheid en geluk


Een tevreden, gelukkig leven, vitaliteit gaat vooral over ‘gewoon’ lekker in je vel zitten. Eigenlijk weet iedereen dit wel.
Maar hoe is dit voor jou? En hoe gemakkelijk het klinkt, zo gemakkelijk is het in de praktijk vaak niet. 

Lekker in je vel zitten is een wisselwerking tussen een gezond lichaam, een gezonde geest en vaak het gevoel van verbinding, zingeving en purpose in je leven.
We hebben allemaal wel eens een mindere dag of een moeilijke of drukke periode. En dat is ook het leven en hoort er bij. Maar als dit langdurig wordt, dan is er vaak meer aan de hand.  

 

 Je wordt deskundig begeleid door
een gecertificeerd coach.

Als leefstijlcoach, stress- & burnout coach, gespecialiseerd in hoogsensitiviteit en mindset, help ik jou om je leven en leefstijl te creëren dat echt bij je past, waar je energie van krijgt en waar je gelukkig van wordt.  

 

Stress & Burn-out coaching

 

Gun jezelf stress-coaching waarbij je écht herstelt, meer energie en gezondheid creeert.

Langdurige stress ontregelt je lichaam. Als je zo lang roofbouw pleegt dat je niet meer vanzelf herstelt, ben je burn-out.
Wil je beter worden dan moet eerst je lijf weer op de rit en dan de rest.

We werken volgens de wetenschappelijk onderbouwde CSR-methode en werken aan cognitie, emotie, gedrag en het lichaam om zo een gezond stressmanagement systeem te creëren waarbinnen je leer omgaan met (werk)stress en gevoeligheid voor stress. 

Als leefstijlcoach is het mij de laatste jaren heel duidelijk geworden, dan zonder een goed werkend stress-systeem, het werken aan je gezondheid en een gezonde leefstijl heel lastig is. Daarom combineer ik graag de stress & burn-out coaching met het aannemen voor een gezonde leefstijl voor meer energie, meer gezondheid en meer geluk. 

Leefstijlcoaching

Van vermoeid, gestrest en te zwaar naar een energiek, blij en lichter leven.  

Een leefstijlprogramma dat net even anders is. 
Binnen mijn aanpak staat aandacht voor een gezond zenuwstelsel centraal, gecombineerd met de nodige dosis zelfkennis (hoe werkt je brein in gedragsverandering) en praktische oefeningen en stappen om zo samen jouw ideale leefstijl te creëeren die je vol wilt houden, gewoon omdat het goed voelt en jij je daardoor gezonder, gelukkiger en energieker voelt.  

Een aanpak gericht op persoonlijke ontwikkeling, omdat een ‘reguliere aanpak’ van strategisch denken (we hebben een doel, knippen het op in kleine stukjes, maken een plan en gaan dat uitvoeren) hier niet goed werkt.

We gaan het daarom anders doen.
We kijken naar jouw verlangens, jouw blokkades, creëren zelfkennis en ontwikkelen een eigen navigatiesysteem zodat jij jouw leefstijl van binnenuit vorm kunt geven. 
 

Lef om te stralen

Wie ben ik nu precies?

Kom erachter hoe je in de wereld staat en hoe jij je authentieke zelf  in de wereld zet.

Stress, burn-out, vermoeiheid, een ongezond leefstijl gaat vaak samen met het niet goed bij jezelf kunnen komen.

En soms hangt dit erg samen met een gevoel van ‘anders zijn’ wat je altijd al hebt gehad. Want dit ‘anders zijn, anders voelen’ en niet snappen wat dit anders dan is maakte dat jij je misschien wel ontzettend bent gaan aanpassen aan dat wat jij dacht wat er van jou werd verwacht.
Of misschien ben je extra in je ‘denken’ gaan zitten en heb je een mooie invulling van je leven bedacht en uitgevoerd. Maar toch ontbreekt dat gevoel van ‘vervulling’.

Is dit het nou? Is dit nou wat ik wil met mijn leven? 

Alle vragenlijsten van de wereld hebben je inmiddels al ingevuld. Die zouden je wel antwoord geven op wat het nu is wat bij jou past.  En inmiddels ben je er al wel achter, dat daar geen pasklaar antwoord voor is.

Daarom is ook dit traject net even anders.

Wanneer feiten niet voldoende zijn, is het tijd het verhaal boven tafel te krijgen.

Met kennis over hoe jouw wellicht wel anders werkend brein werkt, kennis over ons stressysteem en onze emoties als kompas gaan wij met creatieve oefenigen de diepte in, zodat jij zo kan gaan voelen en ervaren wat er werkelijk van jou van binnen zit wat naar buiten mag komen.

Ik ben Maike Korte
Stress- & Burn-out coach, leefstijlcoach. Gespecialiseerd in hoogsensitiviteit en mindset.

Ik help briljante mensen die van binnen struggelen, te begrijpen hoe ze in elkaar zitten, zodat ze weer van zichzelf gaan houden en te krijgen wat ze nodig hebben om tot bloei te komen. 

Omdat er een grote groep mensen is die niet altijd herkend en begrepen worden en daardoor niet altijd de goede aanpak krijgen. De  ‘prikkelgevoelige mede-mens’ (hoogsensitieve mensen, hoogbegaafde mensen, mensen met AD(H)D en high functioning autisme). 

Als ervaringsdeskundige (hoogsensitief, ADD en zwaar burn-out geweest) kan ik deze mooie gevoelige mensen net even wat beter helpen hun eigen gebruiksaanwijzing te vinden zodat zij hun eigen droomleven kunnen creëren en zo het beste uit hun eigenschappen kunnen halen en aan de wereld kunnen geven.  

Van altijd moe, stress & burn-out naar energie, gezondheid en blijheid. 

Ik heb een creatief snel brein waarmee ik vaak nét even anders denk dan anderen. Ook ben ik gek op persoonlijke ontwikkeling en houd ik van ‘een leven lang leren’. Je kunt mij inschakelen als je hulp nodig hebt bij het herstellen van stress & burn-out, het creëren van een leven dat écht bij jou past en voor workshops op maat rondom deze onderwerpen. 

“Embrace your neurodiversity, feel alive and thrive!”

Ga voor kwaliteit

 • Maike:
  Stress & burn-out coach volgens de CSR methode, BLCN erkend leefstijlcoach, 
  Lef om te stralen coach (talent branding, werken en leven volgens jouw waarden en talenten),
  TriA© (ontstress-) wandelcoach
  Moed om te falen trainer (mindset)
  Mindful Walk en Mindful Run instructeur 

 • Mind-Sense-Go is aangesloten bij:
  Wandelcoach Nederland, Mindful Run Nederland, BLCN
  , VvAA, klachtenportaal Zorg & PuurGezond


  We spreken zo mogelijk af op een inspirerende locatie in de natuur. Zodat je er echt even tussenuit bent en je beter bij jezelf kunt komen! 

 

 

 

Kennismaken? Vragen?

Ik kom graag met je in contact!