Meer geluk, meer gezondheid, meer vitaliteit. Het leven van jouw leven, jouw ‘purpose’. 

Ik geloof dat jij dit kan bereiken en dat jij je innerlijke kompas kan vinden en erop gaan vertrouwen dat jouw stappen de juiste zijn. Zodat jouw nieuwe manier van leven gemakkelijker en lichter voelt. 

Samen stellen we een plan op die het beste bij jou bij past, zodat je gerichte stappen kunt zetten. We achterhalen welke blokkades jij hebt om jouw leven te leiden in gezondheid en vitaliteit en heffen ze op. Je wordt je bewust van wat tot nu toe onbewust is gebleven, zodat jij elk moment bewust andere keuzes kan maken. Kortom, samen bouwen we aan een leefstijl waar jij gelukkig en gezonder van wordt en waarmee jij alles wat je wilt doen kan laten groeien en bloeien.  

Ik laat je graag zien hoe! 

Hallo! Ik ben Maike 

Coach, mentor en trainer voor mensen die vastlopen in het veranderen van hun leefstijl of levensstijl en die missie gedreven ondernemers die heel hard aan het werk zijn aan hun bedrijf om de wereld een beetje mooier te maken, maar in het proces zichzelf en hun fysieke gezondheid kwijtraken en daardoor het het gevoel hebben dat er veel meer uit hun werk, leven en/of bedrijf te halen is dan er nu uitkomt.  

Zelf ben ik heel goed bekend met dit proces. Van altijd mijn doelen bereiken en goed presteren, maar altijd moe zijn en uiteindelijk burn-out, heb ik inmiddels mijn manier van leven gevonden waarbij ik meer energie heb en me veel blijer en tevreden voel dan ooit. Een combinatie van de juiste leefstijl voor mij, het leven van mijn missie en bijbehorende doelen, gecombineerd met een beetje overvloedsdenken en energiewerk. Van een onzichtbare pleaser, naar ‘gewoon’ mezelf zijn. Hoe zou dat zijn voor jou?

Ik ben ervan overtuigt dat jouw energie uitstraalt op je omgeving. En dat jij, door puur en gezond jezelf te zijn een positieve impact kan hebben op de mensen om je heen, je kinderen, de manier van opvoeden, je werk, de manier waarop je in je werk staat en met je collega’s en klanten omgaat. Kortom de wereld wordt een beetje mooier als jij puur en gezond jezelf bent. 

 Je bent hier niet om vermoeid en futloos je dagen door te brengen. Ook jij bent hier om met energie, blijheid en geluk jouw ‘ding’ hier te doen en hiermee succesvol te zijn. Wat dat ook is. En ik help jou graag om te bekijken welke stappen jou helpen om daar te komen.  

 

Ga voor kwaliteit

Kennismaken? Vragen?

Ik kom graag met je in contact!