Sensitieve Vitaliteit 

Kies voor een leefstijl die bij jou past en haal het beste uit jezelf en je gezondheid!
 

Leefstijl-coach | hoogsensitiviteit | ADD | mindset & veerkracht

 Cool-programma

 

Jouw ‘anders’, jouw kracht, jouw leefstijl! 

coaching

individuele aandacht als basis! 

 • Wil je meer energie?
 • Wil je lekkerder in je vel zitten?
 • Wil jij je fitter en vitaler voelen en misschien een
  paar kilo verliezen?
 • Wil je weten wat jouw lijf nodig heeft aan voeding en beweging, maar ook aan slaap, ontspanning en
  stress?
 • Ben je er aan toe om meer aandacht aan jezelf te
  gaan besteden?
 • Wil je leren omgaan met dat stemmetje
  in je hoofd die je altijd onderuit lijkt te halen en je
  mooie 
  plannen lijkt te saboteren?
 • Wil je werken aan je veerkracht en anders omgaan met stress?
 • Wil je weten wat jouw energievreters en -gevers zijn?
 • Wil je kijken wat wel werkt voor jou?
 • En nieuwe gewoontes aanleren, stapje voor stapje,
  tot ze vanzelf gaan?

Ik werk graag met jou om je meer rust, energie, focus en richting te geven in je leven, in je leefstijl. Ik ga samen met jou op zoek naar wat jouw kracht is, wat jouw waarden zijn en jouw visie.

Want als je weet wat werkelijk bij jou past, wat jij zo graag wilt bereiken en je hebt de juiste achtergrond informatie zodat je weet waar je mee bezig bent, dan ga je als vanzelf meer en meer de juiste keuzes maken voor jou. Stap voor stap, totdat ze als vanzelf gaan en jij voluit kan gaan leven en helemaal jezelf kan zijn.

 

workshops en trainingen

Voor bedrijven, verenigingen en scholen.

Ik geloof in het versterken van mentale, emotionele en lichamelijke veerkracht en dat iedereen op een natuurlijke manier regie kan krijgen over zijn eigen leven en leefstijl.  

Daarom verzorg ik graag workshops en trainingen op het gebied van allerlei leefstijl-onderwerpen zoals voeding, beweging, slaap, ontspanning en stress, maar ook gedragsverandering, mindset en hoogsensitiviteit.

Cool-programma

Wil je meer weten over het programma dat vanaf 2019 in de basisverzekering komt?

Wat kan ik voor jou betekenen?

hier komt een tekst. 

Hallo, ik ben Maike

Erkend post-hbo leefstijl-coach, hsp-expert en mindset trainer

Wat anderen over mij zeggen.

Maike is een wandelende encyclopedie die de diepte ingaat om boven water te krijgen wat jou helpt om verder te komen. Zij maakt samen met jou een brug door haar kennis over hormonen, neurotransmitters, bijzondere breinen te verbinden met voeding, beweging en zelfzorg. Maike kan je uitleggen waarom het je niet lukt om van de bank te komen, wat er gebeurt als je toch weer eet wat je eigenlijk niet wilt eten. Ze helpt jou om je eigen weg te vinden die past bij wie jij bent met een passende leefstijl.

.  

Mijn werkwijze en visie

Leefstijl is niet alleen je voeding, beweging, slaap en ontspanning. Maar eigenlijk de manier waarop jij je leven leidt en de keuzes die jij maakt. Hoe jij je gedraagt, hoe jij naar bepaalde dingen kijkt, welke verbindingen jij maakt en hoe jij omgaat met je emoties. Hoe de wereld bij jou binnenkomt, hoe jij dit ervaart en hoe jij hierop reageert. Jouw leefstijl weerspiegelt wie jij bent of denkt te zijn of misschien wel wie je denkt te moeten zijn. Je leefstijl is overal om je heen, je leefstijl ben jij!

Daarom moet een leefstijl bij jou passen, het moet onderdeel zijn of veranderingen moeten onderdeel worden van jezelf. Of misschien moet je wel stukjes van jezelf veranderen, hoe je naar jezelf kijkt, als je je leefstijl verandert wilt zien. Van binnen naar buiten, niet iets wat “op je geplakt zit”. Van je leefstijl wil je energie krijgen, je wilt er plezier in hebben. Je leefstijl zou al het moois in jou mogen weerspiegelen in al jouw nuances. En ja, daar horen ook gewoon soms de mindere momenten bij.

Je “anders voelen”, goede zelfzorg, gezonde voeding, beweging die bij jou past, voldoende slaap, een groei-mindset op stress, faalangst, vermijding, eigenwaarde, verbinding en echte connectie, een vol leven zijn zomaar onderwerpen die voorbij kunnen komen in een coachingsgesprek of traject.

Afspraak maken?

Voor vragen en voor het maken van een afspraak kan je je geven hieronder achterlaten.

Contactformulier

(06) 44 57 67 87

postadres; Van Sonsbeeckstraat 54, 8141 VC Heino

info@mind-sense-go.nl