Weer lekker in je vel!

Outdoor stress & burnout coach, leefstijlcoach, specialisatie in hoogsensitiviteit,
hoogbegaafdheid en 
adhd (neurodiversiteit)

Mind -Sense-Go is de plek voor mensen die vastgelopen zijn, die last hebben van stress of burn-out klachten of juist het gevoel hebben dat er meer uit hun werk of leven te halen is dan er nu uit komt.

Mind-Sense-Go richt zich vooral op mensen die zich herkennen in de kenmerken van hoogsensitiviteit, hooggevoeligheid, ADD, ADHD en/of hoogbegaafdheid. Een stukje neurodiversiteit.

Dit is de plek waar je een antwoord gaat vinden op de vragen:
Wie ben ik?
Wat wil ik?
Wat kan ik? en
Hoe zorg ik goed voor mezelf?

Antwoorden die voorbij het denken gaan, maar waarbij je ook gaat voelen en doen. Ervarend leren en ontwikkelen. En omdat weten en voelen nog niet betekent doen (die omschakeling kan echt superspannend zijn), gaan we stappen zetten die bij jou passen en de belemmeringen die je tegenkomt samen aan.

Mijn aanpak kenmerkt zich vooral door letterlijk en figuurlijk in beweging te komen het liefst buiten in de natuur.
Je gaat daardoor echt even uit je hoofd en echt voelen en ervaren wie je bent en wat je nu eigenlijk nodig hebt. We speuren onderliggende patronen op en pakken deze aan. Ik heb ervaren dat juist dat goede en snelle resultaten oplevert.

Daarnaast leer je hoe je om kan gaan met saboterend gedrag en drempels en muren op een manier zodat je dit na het traject ook zelf verder kan oppakken. 

Afhankelijk van de vraag en behoefte zijn er verschillende mogelijkheden op het gebied van outdoor life & leefstijlcoaching, (outdoor) trainingen, Mindset training en coaching, Mindful Run & Walk cursussen en (lunch) workshops

Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact op voor een kennismakingsgesprek. 

Begeleiding bij stress, Burn-out & Bore-out 

 

Outdoor leefstijl
coaching

 

Drijfveren-analyse MyDrives

 

Waarom wandelcoaching?

Wandelcoaching heeft vele voordelen. Je zintuigen worden geprikkeld, je hoofd raakt ‘leeg’, je bent alerter en komt meer bij je gevoel, waardoor je meer contact maakt met waar het werkelijk om gaat. Je oplossingen en acties kloppen meer met waar diep van binnen je verlangen naar uit gaat.

De fysieke beweging zorgt voor de interne, onbewuste stimulans om daadwerkelijk in actie te komen en een nieuwe, volgende stap te zetten. Je creativiteit wordt gestimuleerd, want door de steeds veranderende omgeving word je ‘gedwongen’ anders te gaan kijken.

Je neemt meer zuurstof op, wat invloed heeft op je fysieke gestel en het bewegen zorgt voor de aanmaak van endorfine, het zogenaamde ‘gelukshormoon’ waardoor je een positievere stemming krijgt. Wandelcoaching; Dé perfecte manier van persoonlijke begeleiding.

Is wandelcoaching zweverig?

“Is het niet te zweverig?” of “Gaan we dan bomen knuffelen?’ zijn vragen die mij regelmatig gesteld worden.
Nee hoor, we gaan geen bomen knuffelen ;).
Steeds meer en meer wordt in Nederland de natuur ingezet bij de begeleiding van mensen en worden de bijkomende positieve effecten van de beweging in het groen (h)erkend. En nee, coaching in de natuur is dus absoluut niet zweverig, maar juist ‘down to earth’, heel praktisch en vooral realistisch!

Ik ben Maike Korte
St
ress- & Burn-out coach, leefstijlcoach. Gespecialiseerd in hoogsensitiviteit en mindset.

Ik help slimme mensen die van binnen struggelen, te begrijpen hoe ze in elkaar zitten, zodat ze weer van zichzelf gaan houden en te krijgen wat ze nodig hebben om tot bloei te komen. 

Er is een grote groep mensen is die niet altijd herkend en begrepen wordt en daardoor helaas niet altijd de goede aanpak krijgt. De  ‘prikkelgevoelige mede-mens’ (hoogsensitieve mensen, hoogbegaafde mensen, mensen met AD(H)D en high functioning autisme). Zij hebben meer dan gemiddeld last van stress & burn-out, maar ook van aanpassingsgedrag en pleasegedrag. 

Als ervaringsdeskundige (hoogsensitief, ADD, zwaar burn-out geweest, ex-aanpasser en pleaser) kan ik deze mooie gevoelige mensen net even wat beter helpen hun eigen gebruiksaanwijzing te vinden zodat zij hun eigen droomleven kunnen creëren en zo het beste uit hun eigenschappen kunnen halen en aan de wereld kunnen geven.  

Van altijd moe, stress & burn-out naar energie, gezondheid en blijheid. 

Ik heb een creatief snel brein waarmee ik vaak nét even anders denk dan anderen. Ook ben ik gek op persoonlijke ontwikkeling en houd ik van ‘een leven lang leren’. Je kunt mij inschakelen als je hulp nodig hebt bij het herstellen van stress & burn-out, het creëren van een leven dat écht bij jou past en voor workshops op maat rondom deze onderwerpen. 

“Embrace your neurodiversity, feel alive and thrive!”

Regio Zwolle – Raalte – Deventer – Apeldoorn – Overijssel. 

Ga voor kwaliteit

 • Maike:
  Stress & burn-out coach volgens de CSR methode,
  BLCN erkend leefstijlcoach, 
  Heb het Lef om te stralen (talent branding, werken en leven volgens jouw waarden en talenten), de Moed om te falen en wordt de ‘master’ van jouw emoties. 
  TriA© (ontstress-) wandelcoach
  Moed om te falen trainer (mindset)              Psychologie van hoogsensitiviteit 
  Mindful Walk en Mindful Run instructeur

 • Mind-Sense-Go is aangesloten bij:
  Wandelcoach Nederland, Mindful Run Nederland, BLCN
  , VvAA, klachtenportaal Zorg 


  We spreken zo mogelijk af op een inspirerende locatie in de natuur. Zodat je er echt even tussenuit bent en je beter bij jezelf kunt komen! 

 

Vrijblijvend kennismaken? 

Vul je gegevens in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.